All for Joomla All for Webmasters
За нас

ПОЧИТУВАНИ ПОСЕТИТЕЛИ,

НАШАТА КОМПАНИЈА КАЗА МИА НОВА  Е ВЕЌЕ ДОЛГИ ГОДИНИ НА ПАЗАРОТ СО НЕДВИЖНОСТИ И ПРЕВЗЕМА УЛОГА НА ГЛАВЕН КОНТАКТ ЦЕНТАР ОДГОВОРЕН ЗА ОРГАНИЗАЦИСКИ И ЛОГИСТИЧКИ ДЕТАЛИ ВО ПОГЛЕД НА :

- ПОСРЕДУВАЊЕ ПРИ ПРОДАЖБА - ИЗНАЈМУВАЊЕ НА НЕДВИЖЕН ИМОТ

(СТАН, КУЌА ,ГРАДЕЖНО ЗЕМЈИШТЕ ,ДЕЛОВЕН ПРОСТОР.....),

- ПОСРЕДУВАЊЕ ПРИ КОМПЛЕТИРАЊЕ НА ДОКУМЕНТАЦИЈА ПОТРЕБНА ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА КУПОПРОДАЖБА .


НАШИТЕ УСПЕСИ СЕ ПЛОД НА ДОЛГОГОДИШНОТО ПРОФЕСИОНАЛНО РАБОТЕЊЕ , А ТОА ГО ДОКАЖУВА И ПОЗИТИВНИОТ ОДЗИВ НА СЕ ПОГОЛЕМИОТ БРОЈ НА КЛИЕНТИ .

ПОРАДИ ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА БИЗНИС ПОТРЕБИТЕ И БАРАЊАТА НА КЛИЕНТИТЕ , СЕКОЈДНЕВНО ГО УНАПРЕДУВАМЕ СВОЕТО РАБОТЕЊЕ СО ВОВЕДУВАЊЕ НА ГОЛЕМ БРОЈ НОВИ УСЛУГИ И АКТИВНОСТИ.

ТИМОТ НА ,,КАЗА МИА НОВА"