All for Joomla All for Webmasters
Деловен простор

СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ 33М2

Add to bookmarkAdded
  • Издавање
  • 200.00 €
  • - Деловен простор
  • Во склоп на зграда Тип на деловен простор

Деловнот простор е лоциран на Ул. Христо Смирненски, на приземје. Располага со 33м2 организирани со  остава, тоалет, и отворен простор. Одличен е за канцеларија. 

Цена 200евра, плус тековни месечни трошоци. 

  • Инвентар
  • Map
  • Парно греење
  • Приземје