All for Joomla All for Webmasters
Деловен простор

СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО ЦЕНТАР

Add to bookmarkAdded
  • Издавање
  • 8.00 €
  • - Деловен простор
  • Во склоп на зграда Тип на деловен простор

Деловниот објект располага со четири канцеларии, плус една голема конференциска вкупно 122м2, чајна кујна, два тоалета, обезбедени две паркинг места. Локалот е лоциран позади Универзална сала, во нова зграда локал 1, има употребна дозвола на имотен лист се води како деловен објект. Одличен распоред, можнос за адаптација на просторот во зависнос од вашите потреби. 

  • Инвентар
  • Map
  • Гаража
  • Струја