All for Joomla All for Webmasters
Станови

НОВ СТАН ВО ДЕБАР МАЛО 43/М2

Add to bookmarkAdded
  • Продажба
  • 48,500.00 €
  • - Продажба на станови
  • Дебар Маало Населба
  • од 30 до 50 м2 Квадратура
  • од 2000 год. до 2014 год. Година на изградба
  • 1 Купатила
  • 1 Спални
  • 43 m2 Квадратура

СЕ ПРОДАВА НОВА СТАН ВО ДЕБАР МАЛО 43/М2 КАЈ БРОЗ КАФЕ 2 СОБЕН, СО СМАРТ СИСТЕМ НА 2 КАТ СО ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА

  • Map