All for Joomla All for Webmasters
Станови

нов двособен

Add to bookmarkAdded
  • Продажба
  • 48,500.00 €
  • - Продажба на станови
  • Ченто Населба
  • од 90 до 150 м2 Квадратура
  • од 2000 год. до 2014 год. Година на изградба

Се продава нов двособен стан во Дебар Маало во површина од 43 м2,2 кат,јужна ориентација

Вселив,можност за купување на гаража(цена 3000 Евра) 

  • Map