All for Joomla All for Webmasters
Станови

ТРОСОБЕН СТАН ВО ХИПОДРОМ

Add to bookmarkAdded
 • Продажба
 • 37,000.00 €
 • - Продажба на станови
 • Маџари Населба
 • од 50 до 70 м2 Квадратура
 • од 1980 год. до 1995 год. Година на изградба
 • 1 Купатила
 • 2 Спални
 • 60 m2 Квадратура

СЕ ПРОДАВА ТРОСОБЕН КОМПЛЕТ РЕНОВИРАН СТАН ВО ХИПОДРОМ ВО НИСКА ЗГРАДА НА ПРИЗЕМЈЕ.
СТАНОТ Е ВО ПОВРШИНА ОД 60М2,ЗАПАДНА СТРАНА,СМЕНЕТА,НАДВОРЕШНА СТОЛАРИЈА,ВЛЕЗНА ВРАТА,КОМПЛЕТ ВОДОВОДНА И ЕЛЕКТРИЧНА ИНСТАЛАЦИЈА,РЕНОВИРАНА БАЊА.
ИНСТАЛАЦИЈА ЗА СОПСТВЕНО ПАРНО ГРЕЕЊЕ.
ИСТИОТ СЕ ПРОДАВА ДЕЛУМНО ОПРЕМЕН,ЕЛЕМЕНТИ ОД КУЈНА(МАРЛЕС),ВГРАЕНИ ПЛАКАРИ ВО ХОДНИК И БАЊА.
ПОЗИЦИОНИРАН ВО НЕПОСРЕДНА БЛИЗИНА НА ОСНОВНО УЧИЛИШТЕ И ГРАДИНКА.
37000 ЕВРА ПРАЗЕН
38000 ЕВРА СО ДЕЛ ОД МЕБЕЛ

 • Инвентар
 • Map
 • Приземје