All for Joomla All for Webmasters
Куќи

БАРАКА НА АГОЛ ВО ТАФТАЛИЏЕ 2

Add to bookmarkAdded
  • Продажба
  • 135,000.00 €
  • - Продажба на куќи
  • Центар до Тафталиџе 2 Населба
  • од 90 до 150 м2 Квадратура
  • до 1980 год. Година на изградба
  • Лепенка Самостојност
  • 230 m2 Квадратура

СЕ ПРОДАВА ПЛАЦ ВО ТАФТАЛИЏЕ 2 СО ПОСТОЕЧКА БАРАКА НА АГОЛ,НАСПРОТИ СТУДЕНТСКИ ДОМ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ВО ПОВРШИНА ОД 230М2.
КОМПЛЕТНА ДОКУМЕНТАЦИЈА.

  • Map