All for Joomla All for Webmasters
Станови

СТАН ВО ЦЕНТАР ОУ БРАЌА РИБАР

Add to bookmarkAdded
 • Продажба
 • 83,600.00 €
 • - Продажба на станови
 • Центар до Карпош 4 Населба
 • од 70 до 90 м2 Квадратура
 • од 1980 год. до 1995 год. Година на изградба
 • 1 Купатила
 • 2 Спални
 • 76 m2 Квадратура

СЕ ПРОДАВА ТРОСОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР ВО ПОВРШИНА ОД 76М2,2 КАТ,ЦЕНТРАЛНО ПАРНО ГРЕЕЊЕ.
ПОСТАРА ЗГРАДА,ОБНОВЕНА ФАСАДА,СМЕНЕТА СТОЛАРИЈА.
ЦЕНА ПО ДОГОВОР.

 • Инвентар
 • Map
 • Парно греење
 • На кат