All for Joomla All for Webmasters
Станови

ОПРЕМЕН И РЕНОВИРАН СТАН ВО АЕРОДРОМ

Add to bookmarkAdded
 • Продажба
 • 65,000.00 €
 • - Продажба на станови
 • Аеродром Населба
 • од 50 до 70 м2 Квадратура
 • од 1980 год. до 1995 год. Година на изградба
 • 1 Купатила
 • 1 Спални
 • 65 m2 Квадратура

СЕ ПРОДАВА КОМПЛЕТ ОПРЕМЕН И РЕНОВИРАН СТАН ВО АЕРОДРОМ НАСПРОТИ ХОТЕЛ РУСИЈА.
СТАНОТ Е ПОЗИЦИОНИРАН НА 5 КАТ,СО ЛИФТ И ЦЕНТРАЛНО ПАРНО ГРЕЕЊЕ.
ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ,СПАЛНА СОБА,КУЈНА СО ТРПЕЗАРИЈА.
СО МАЛА ИНТЕРВЕНЦИЈА И СЕ ДОБИВА ВТОРА СПАЛНА СОБА СО КВАДРАТУРА ОД 12М2. 
ЧИСТА ИМОТНО ПРАВНА СОПСТВЕНОСТ.

 • Инвентар
 • Map
 • Лифт
 • Парно греење