All for Joomla All for Webmasters
Станови

НОВ ТРОСОБЕН СТАН ВО КАРПОШ 1

Add to bookmarkAdded
 • Продажба
 • 1,070.00 €
 • - Продажба на станови
 • Центар до Карпош 4 Населба
 • од 50 до 70 м2 Квадратура
 • од 2000 год. до 2014 год. Година на изградба
 • 1 Купатила
 • 2 Спални
 • 1 Гаража
 • 58 m2 Квадратура

СЕ ПРОДАВА ТРОСОБЕН СТАН ВО КАРПОШ 1 ВО ПОВРШИНА ОД 58М2,3 КАТ.
СТАНОТ Е НЕВСЕЛУВАН СО КОМПЛЕТНА ДОКУМЕНТАЦИЈА.
ПОДРУМСКА ПРОСТОРИЈА И ПОДЗЕМНА ГАРАЖА.
ЦЕНА ЗА СТАНОТ 62000 ЕВРА. 
ЦЕНА ЗА ПОДРУМ И ГАРАЖА 6000 ЕВРА.
МОЖНА Е ПРОДАЖБА САМО ЗА СТАНОТ.

 • Инвентар
 • Map
 • На кат
 • Гаража
 • Подрум