All for Joomla All for Webmasters
Станови

ТРОСОБЕН СТАН ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

Add to bookmarkAdded
 • Продажба
 • 53,000.00 €
 • - Продажба на станови
 • Ѓорче Петров Населба
 • од 50 до 70 м2 Квадратура
 • од 2000 год. до 2014 год. Година на изградба
 • 1 Купатила
 • 2 Спални
 • 1 Гаража
 • 62 m2 Квадратура

СЕ ПРОДАВА ТРОСОБЕН СТАН ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ВО ПОВРШИНА ОД 62М2,ЈУГОЗАПАДНА ОРИЕНТАЦИЈА,ХРАСТОВ ПАРКЕТ,СОПСТВЕНО ПАРНО,ПОДЗЕМНО ГАРАЖН МЕСТО.
ЧИСТА СОПСТВЕНОСТ СО ИМОТЕН ЛИСТ.

 • Инвентар
 • Map
 • Парно греење
 • Приземје
 • Гаража