All for Joomla All for Webmasters
Станови

СТАНОВИ ВО ЦЕНТАР БЛИЗУ ПЕСТАЛОЦИ

Add to bookmarkAdded
  • Продажба
  • Јави се за цена
  • - Продажба на станови
  • Центар до Карпош 4 Населба
  • од 50 до 70 м2 Квадратура
  • од 2000 год. до 2014 год. Година на изградба
  • 2 Спални
  • 73 m2 Квадратура

СЕ ПРОДАВААТ НОВИ ВСЕЛИВИ СТАНОВИ ВО ЦЕНТАР БЛИЗУ ОУ ПЕСТАЛОЦИ.
СТАНОВИТЕ СЕ ВО ПОВРШИНА ОД 69 И 73 М2,ТРОСОБНИ,ОДЛИЧЕН РАСПОРЕД,МИРНА ЛОКАЦИЈА.
СО ИМОТЕН ЛИСТ.

  • Map