All for Joomla All for Webmasters
Станови

СТАН ЗА ИЗДАВАЊЕ АЕРОДРОМ

Add to bookmarkAdded
 • Издавање
 • 200.00 €
 • - Изнајмување станови
 • Аеродром Населба
 • од 50 до 70 м2 Квадратура
 • Неопремени Опременост на стан
 • 1 Купатила
 • 53 m2 Квадратура
 • Градежно Тип на земјиште

СЕ ИЗНАЈМУВА СТАН ВО АЕРОДРОМ ВО ЗГРАДАТА НА ТЕЛЕКАБЕЛ.
СТАНОТ Е ВО ПОВРШИНА ОД 53М2,2 КАТ,ОТВОРЕН ПРОСТОР СО ПОГЛЕД КОН ВНАТРЕШНОСТА,ОДЛИЧЕН ЗА КОРИСТЕЊЕ КАКО ДЕЛОВЕН ПРОСТОР.
СЕ ИЗНАЈМУВА ПРАЗЕН СО ЕЛЕМЕНТИ ОД КУЈНА.

 • Инвентар
 • Map
 • Лифт
 • Парно греење
 • На кат