All for Joomla All for Webmasters
Станови

СЕ ИЗДАВА ДВОСОБЕН СТАН БЛИЗУ БИСЕР

Add to bookmarkAdded
 • Издавање
 • 220.00 €
 • - Изнајмување станови
 • Аеродром Населба
 • од 30 до 50 м2 Квадратура
 • Deluxe Опременост на стан
 • 1 Купатила
 • 1 Спални
 • 45 m2 Квадратура
 • Градежно Тип на земјиште

СЕ ИЗНАЈМУВА ОДЛИЧЕН КОМПЛЕТ ОПРЕМЕН СТАН ВО ПОВРШИНА ОД 45М2 ВО НАС.АЕРОДРОМ ВО НИСКА ЗГРАДА.
СТАНОТ Е ПОЗИЦИОНИРАН НА ПРИЗЕМЈЕ СО ИЗЛЕЗ ВО СОПСТВЕН ДВОР.
МЕСЕЧНА ЗАКУПНИНА 220 ЕВРА + ТРОШОЦИ И ЕДЕН ДЕПОЗИТ.

 • Инвентар
 • Map
 • Приземје