All for Joomla All for Webmasters
Станови

СТАН ГРАДСКИ ЅИД НАД МАЛАГА

Add to bookmarkAdded
 • Издавање
 • 300.00 €
 • - Изнајмување станови
 • Центар до Карпош 4 Населба
 • од 70 до 90 м2 Квадратура
 • Неопремени Опременост на стан
 • 1 Купатила
 • 72 m2 Квадратура
 • Градежно Тип на земјиште

СЕ ИЗДАВА СТАН ОД 72М2 НАД МАЛАГА ВО ГРАДСКИ ЅИД СО ТРИ ПРОСТОРИИ,КУЈНА,БАЊА.
СТАНОТ СЕ ИЗДАВА ПРАЗЕН.
НАЈПОГОДЕН Е ЗА ДЕЛОВНО ФУНКЦИОНИРАЊЕ.

 • Инвентар
 • Map
 • Лифт
 • На кат