All for Joomla All for Webmasters
Станови

СЕ ИЗДАВА СТАН ВО ГРАДСКИ ЅИД

Add to bookmarkAdded
 • Издавање
 • 350.00 €
 • - Изнајмување станови
 • Центар до Карпош 4 Населба
 • од 70 до 90 м2 Квадратура
 • Неопремени Опременост на стан
 • 1 Купатила
 • 2 Спални
 • 75 m2 Квадратура
 • Градежно Тип на земјиште

СЕ ИЗНАЈМУВА ТРОСОБЕН СТАН ВО БЛОК ПАЛЕТА ЦЕНТАР ГРАДСКИ ЅИД.
СТАНОТ Е ВО ПОВРШИНА ОД 75М2,1 КАТ,ИСТОЧНА ОРИЕНТАЦИЈА СО ПОГЛЕД КОН УЛИЦА,ОДЛИЧЕН ЗА КОРИСТЕЊЕ КАКО ДЕЛОВЕН ПРОСТОР.
ПОСЕДУВА ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ ДВЕ ИЗДВОЕНИ СОБИ КОИ НЕ ГРАНИЧАТ.
КУЈНА СО ПОМОШНА ПРОСТОРИЈА.
СМЕНЕТА НАДВОРЕШНА СТОЛАРИЈА.
РЕНОВИРАНО КУПАТИЛО.
СЛОБОДЕН ОД 01.12.2016 ГОД.

 • Map