All for Joomla All for Webmasters
Станови

СТАН ЗА ИЗДАВАЊЕ КАРПОШ 2

Add to bookmarkAdded
 • Издавање
 • 250.00 €
 • - Изнајмување станови
 • Центар до Карпош 4 Населба
 • од 50 до 70 м2 Квадратура
 • Deluxe Опременост на стан
 • 1 Купатила
 • 1 Спални
 • 55 m2 Квадратура
 • Градежно Тип на земјиште

СЕ ИЗНАЈМУВА ОДЛИЧНО ОПРЕМЕН СТАН ВО КАРПОШ 2 ВО НЕПОСРЕДНА БЛИЗИНА НА ФАКУЛТЕТИТЕ.
СТАНОТ Е ВО ПОВРШИНА ОД 55М2,3 КАТ.
СТАНОТ ПОСЕДУВА ИНДИВИДУАЛНО ПАРНО ГРЕЕЊЕ.
ПРЕДНОСТ СЕМЕЈСТВО ИЛИ САМЕЦ.

 • Map