All for Joomla All for Webmasters
Станови

Изнајмување станови

Издавање
penthaus
ЛУКСУЗНО ОПРЕМЕН АПАРТМАН ЦЕНТАР
 • Центар до Карпош 4
 • Deluxe
 • 82 m2
Дуплекс стан кај грчка амбасада.
Повеќе...
400.00 €
Издавање
топ понуда
СЕ ИЗДАВА СТАН ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ
 • Центар до Карпош 4
 • Deluxe
 • 2
 • 2
 • 78 m2
Дуплекс стан во центарот на градот.
Повеќе...
400.00 €
Издавање
канцеларија
СЕ ИЗДАВА СТАН/КАНЦЕЛАРИЈА
 • Центар до Карпош 4
 • Deluxe
 • 50 m2
Станот е лоциран во зграда со деловни објекти
Повеќе...
300.00 €
Издавање
Изнајмување станови
СЕ ИЗДАВА СТИЛСКИ НАМЕСТЕН СТАН
 • Центар до Тафталиџе 2
 • Deluxe
 • 2
 • 2
 • 85 m2
Станот е лоциран Тафталиџе кај млечен
Повеќе...
600.00 €
Издавање
опремен
СЕ ИЗДАВА СТАН КАЈ КАТОЛИЧКА
 • Центар до Карпош 4
 • Deluxe
 • 1
 • 1
 • 45 m2
Одлично уреден стан близу Католичка црква.
Повеќе...
250.00 €
Издавање
луксузен
СЕ ИЗДАВА СТАН ВО ПОРТА БУЊАКОВЕЦ
 • Центар до Карпош 4
 • Deluxe
 • 2
 • 2
 • 90 m2
Станот е лоциран близу Грчка Амбасада
Повеќе...
550.00 €
Издавање
Изнајмување станови
СЕ ИЗДАВА ПРЕКРАСНО УРЕДЕН СТАН ВО ЦЕНТАР
 • Центар до Карпош 4
 • Deluxe
 • 1
 • 2
 • 60 m2
Станот е лоциран во зградата на монтенегро
Повеќе...
Јави се за цена
Издавање
Изнајмување станови
СЕ ИЗДАВААТ ДВА СТАНА ПОЗАДИ РАМСТОР
 • Центар до Тафталиџе 2
 • Deluxe
 • 1
 • 1
 • 45 m2
Располагаат со една спална соба, позиционирани на ул. Јордан Мијалков
Повеќе...
300.00 €
Издавање
Изнајмување станови
СТАН ЗА ИЗДАВАЊЕ КАРПОШ 2
 • Центар до Карпош 4
 • Deluxe
 • 1
 • 1
 • 55 m2
СЕ ИЗНАЈМУВА СТАН КАРПОШ 2 КОМПЛЕТ ОПРЕМЕН
Повеќе...
250.00 €
Издавање
Изнајмување станови
СЕ ИЗДАВА СТАН ВО ГРАДСКИ ЅИД
 • Центар до Карпош 4
 • Неопремени
 • 1
 • 2
 • 75 m2
СЕ ИЗДАВА СТАН ВО ГРАДСКИ ЅИД КАЈ ПАЛЕТА
Повеќе...
350.00 €
Издавање
Изнајмување станови
СТАН ГРАДСКИ ЅИД НАД МАЛАГА
 • Центар до Карпош 4
 • Неопремени
 • 1
 • 72 m2
СЕ ИЗДАВА СТАН ВО ГРАДСКИ ЅИД НАД МАЛАГА
Повеќе...
300.00 €
Издавање
Изнајмување станови
СЕ ИЗДАВА ДВОСОБЕН СТАН БЛИЗУ БИСЕР
 • Аеродром
 • Deluxe
 • 1
 • 1
 • 45 m2
СЕ ИЗДАВА ДВОСОБЕН ОПРЕМЕН СТАН ВО АЕРОДРОМ
Повеќе...
220.00 €
Издавање
Изнајмување станови
СТАН ЗА ИЗДАВАЊЕ АЕРОДРОМ
 • Аеродром
 • Неопремени
 • 1
 • 53 m2
СТАН ЗА ИЗДАВАЊЕ АЕРОДРОМ КАЈ ТЕЛЕКАБЕЛ
Повеќе...
200.00 €
Издавање
Изнајмување станови
СЕ ИЗДАВА ТРОСОБЕН СТАН К ВОДА
 • Кисела вода
 • Deluxe
 • 1
 • 2
 • 93 m2
ТРОСОБЕН СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА КАЈ ЕКОНОМСКОТО
Повеќе...
250.00 €