All for Joomla All for Webmasters
Куќи

Продажба на куќи

Продажба
се продава/издава
СЕ ПРОДАВА/ИЗДАВА КУЌА ВО ЕЛИТНАТА НАС.ТРНОДОЛ
 • Козле
Куќата е лоцирана на одлична мирна локација, 3мин од Центар
Повеќе...
600.00 €
Продажба
топ понуда
КОМФОРНА МОДЕРНА КУЌА ВО ТАФТАЛИЏЕ
 • Центар до Тафталиџе 2
 • 5
 • 6
 • 1
 • 276 m2
Куќа на три нивоа.
Повеќе...
300,000.00 €
Продажба
ексклузивно
ЕДИНЕЧНА КУЌА ПОД ПАДИНИТЕ НА ВОДНО
 • Пржино
 • 7
 • 10
 • 1
 • 337 m2
Куќата е организирана на три нивоа. Градба 2007 година.
Повеќе...
Јави се за цена
Продажба
Продажба на куќи
СЕ ПРОДАВА НОВОИЗГРАДЕНА КУЌА ВО ГОРНО СОЊЕ
 • Расадник
 • 3
 • 10
 • 2
 • 540 m2
Куќата е лоцирана во горно Соње, организирана на три ката.
Повеќе...
Јави се за цена
Продажба
новоизградена
ЕКСКЛУЗИВНА КУЌА НА ПАДИНИТЕ НА ВОДНО
 • Водно
 • 10
 • 590 m2
Новоизграден луксузен објект на Водно, позициониран во близина на резиденцијалниот комплекс "PANORAMA RESIDENCE"
Повеќе...
Јави се за цена
Продажба
Продажба на куќи
ЕКСКЛУЗИВНА КУЌА ВО БАРДОВЦИ СО БАЗЕН
 • Бардовци
 • 3
 • 3
 • 386 m2
лоцирана до белиот комплекс на куќи во ридот
Повеќе...
Јави се за цена
Продажба
НОВО
КУЌА ВО БУТЕЛ 1
 • Железара
 • 350 m2
НОВА ЕДИНЕЧНА КУЌА 350М2 НА 4 КАТА
Повеќе...
Јави се за цена
Продажба
Продажба на куќи
БАРАКА ВО ВЛАЕ
 • Влае
 • 1
 • 45 m2
Address : Скопје, Скопjе, Македонија
СТАРА БАРАКА ВО ВЛАЕ СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА
Повеќе...
39,500.00 €
Продажба
Продажба на куќи
БАРАКА ВО ТАФТАЛИЏЕ 1
 • Центар до Тафталиџе 2
 • 1
 • 47 m2
Address : Скопје, Скопjе, Македонија
БАРАКА ВО ТАФТАЛИЏЕ 1 СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА
Повеќе...
85,000.00 €
Продажба
Продажба на куќи
КУЌА ВО КОЗЛЕ
 • Козле
Address : Скопје, Скопjе, Македонија
СЕ ПРОДАВА КУЌА ВО КОЗЛЕ
Повеќе...
132,000.00 €
Продажба
Продажба на куќи
ПЛАЦ СО БАРАКА ВО ТАФТАЛИЏЕ 1
 • Центар до Тафталиџе 2
 • 1
 • 180 m2
ПЛАЦ СО БАРАКА СО МОЖНОСТ ЗА ГРАДБА
Повеќе...
85,000.00 €
Продажба
Продажба на куќи
БАРАКА ВО ТАФТАЛИЏЕ 1
 • Центар до Тафталиџе 2
 • 222 m2
БАРАКА ВО ТАФТАЛИЏЕ 1 БЛИЗУ КАТАСТАР ВО МИРНА УЛИЧКА
Повеќе...
135,000.00 €
Продажба
Продажба на куќи
ЕДИНЕЧНА БАРАКА ВО ТРНОДОЛ
 • Козле
ЕДИНЕЧНА БАРАКА ВО ТРНОДОЛ СО УСЛОВИ ЗА ГРАДБА
Повеќе...
135,000.00 €
Продажба
ЕДИНСТВЕНА ПОНУДА
БАРАКА ВО ТАФТАЛИЏЕ
 • Центар до Тафталиџе 2
БАРАКА ВО ТАФТАЛИЏЕ 1
Повеќе...
120,000.00 €
Продажба
Продажба на куќи
БАРАКА НА АГОЛ ВО ТАФТАЛИЏЕ 2
 • Центар до Тафталиџе 2
 • 230 m2
БАРАКА ВО ТАФТАЛИЏЕ 2
Повеќе...
135,000.00 €