All for Joomla All for Webmasters
Земјиште

Земјиште

Продажба
prva zona
ЗЕМЈИШТЕ ВИЗБЕГОВО
 • Визбегово
 • 1800 m2
градежно неизградено земјиште
Повеќе...
35.00 €
Продажба
атрактивен плац
ПЛАЦ СО КУЌА НА ВОДНО
 • Водно
 • 552 m2
Во близина на Тинекс
Повеќе...
259,000.00 €
Продажба
атрактивно
АТРАКТИВЕН ПЛАЦ ГОРНО ЛИСИЧЕ НА ГЛАВНА УЛИЦА
Продажба
АТРАКТИВНО
ПЛАЦ ВО ТАФТАЛИЏЕ 1
 • Центар до Тафталиџе 2
 • 306 m2
Address : Скопје, Скопjе, Македонија
ПЛАЦ СО БАРАКА СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА
Повеќе...
145,000.00 €
Продажба
АТРАКТИВНО
ПЛАЦ ЗА ГРАДБА КАПИШТЕЦ
 • Капиштец
 • 200 m2
АТРАКТИВЕН ПЛАЦ ЗА ГРАДБА КАПИШТЕЦ
Повеќе...
225,000.00 €
Продажба
ГРАДЕЖНА ПАРЦЕЛА ВО ТРУБАРЕВО
 • Маџари
 • 10000 m2
ГРАДЕЖНА ПАРЦЕЛА 10000М2 ТРУБАРЕВО
Повеќе...
35.00 €
Продажба
ПЛАЦ СО МАРКИЦА ВО БАРДОВЦИ
 • Ѓорче Петров
 • 2000 m2
ПЛАЦ СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА ВО БАРДОВЦИ НА РИДОТ
Повеќе...
160,000.00 €