All for Joomla All for Webmasters
Станови

Продажба на станови

Продажба
Итно
ИТНО СТАН НАС. НОВО ЛИСИЧЕ
 • Ново лисиче
 • 70 m2
Се продава стан во нас. Ново Лисиче 70 м2 наспроти ФФМ
Повеќе...
53,000.00 €
Продажба
опремен
ЛУКСУЗЕН СТАН ВО ЦЕНТАР
 • Центар до Карпош 4
 • 74 m2
Комплет луксузно наместен апартман во Центар
Повеќе...
Јави се за цена
Продажба
топ понуда
СЕ ПРОДАВА СТАН ВО ДЕБАР МААЛО
 • Центар до Карпош 4
 • 74 m2
Одлична понуда на нов стан во Дебар Маало од 74м2
Повеќе...
77,000.00 €
Продажба
комплет наместен
ЛУКСУЗНО МОДЕРЕН СТАН СПРОТИ СОБОРНА
 • Центар до Карпош 4
 • 84 m2
Се продава целосно опремен стан позади Граве
Повеќе...
Јави се за цена
Продажба
можнос за замена
СЕ ПРОДАВА ТРОСОБЕН СТАН ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ
 • Ѓорче Петров
 • 77 m2
Станот е градба 2009год. одлично сочуван.
Повеќе...
59,500.00 €
Продажба
опремен
СЕ ПРОДАВА СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА
 • Кисела вода
 • 48 m2
Станот се продава комплет наместен.
Повеќе...
48,000.00 €
Продажба
Продажба на станови
АПАРТМАН ВО ЦЕНТАР-ПАРК ПОГЛЕД КОН КЕЈ
 • Центар до Карпош 4
 • 82 m2
Резиденцијален објект
Повеќе...
Јави се за цена
Итно
СЕ ПРОДАВА ИТНО СТАН ВО КАРПОШ 1
 • Центар до Карпош 4
 • 65 m2
Делумно опремен стан, градба 2013год.
Повеќе...
920.00 €
Продажба
нов стан
СЕ ПРОДАВА НОВ СТАН НА ВОДНО
 • Водно
 • 3
 • 88 m2
Далеку од градскиот метеж, а близу до центарот на градот.
Повеќе...
98,000.00 €
Продажба
без данок
НОВ СТАН ВО ВЛАЕ
 • Влае
 • 45 m2
Нов стан во Влае, дирекно од фирма.
Повеќе...
950.00 €
Продажба
топ понуда
НОВА ГАРСОЊЕРА ВО ВЛАЕ
 • Влае
 • 31 m2
3% данок на промет нема.
Повеќе...
31,000.00 €
Продажба
нов стан
НОВ СТАН ВО АЕРОДРОМ
 • Ченто
 • 60 m2
Објектот е градба 2015год.
Повеќе...
1,050.00 €
Продажба
Продажба на станови
СЕ ПРОДАВА СТАН ВО НАС.ХИПОДРОМ
 • Маџари
 • 2
 • 73 m2
Одржуван стан во зграда со лифт во нас. Хиподром
Повеќе...
44,000.00 €
Продажба
канцеларија
СТАН/КАНЦЕЛАРИЈА ВО ЦЕНТАР
 • Центар до Карпош 4
 • 1
 • 1
 • 58 m2
Одлична понуда на стан кај поликлиника Идадија!!!
Повеќе...
1,100.00 €
Продажба
offer of the month
СЕ ПРОДАВА ДВОСОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР
 • Центар до Карпош 4
 • 1
 • 2
 • 52 m2
Станот е лоциран кај Бугарска амбасада.
Повеќе...
50,000.00 €